Uusi vuosi, uudet kujeet

AM on noussut kuin feeniks tuhkasta jo niin monta kertaa, ettei kannata edes laskea. Vuoden vaihtuessa oli taas hyvä mahdollisuus tällaiseen ihmeeseen ja tartuimmekin siihen oikein urakalla. Joulukuun lopussa työstettiin uutta ulkoasua, johon AM:in taiteellisesti täysin lahjaton ylläpito sai apua huomattavasti paremmilla taidoilla siunatulta jäseneltämme Igor Bulgakovilta. Tästä johtuen uusi ulkoasu olikin vihdoin todellisuutta! Hyvästi neonpastellit ja lastentarha ja tervetuloa ruskean sävyt ja Tylypahkan linna.

Sivujen varsinainen layout sinänsä ei juuri muuttunut, koska se on ollut mielestäni varsin toimiva ja täysin uuden tekemiseen olisi mennyt siinä määrin paljon aikaa ja vaivaa, ettei se ehkä oikein kannattanut tässä vaiheessa. Ehkäpä asiaa harkitaan uudestaan taas sitten, kun saadaan se AM:in olennaisempi puoli eli varsinainen toiminta taas heräämään aktiivisemmaksi! Pidän itse kuitenkin tästä uudesta ulkoasusta hurjan paljon ja toivon, että tekin pidätte. Tuntuu vähän kuin AM olisi palannut juurilleen ja siihen oikeasti keskeisimpään asiaan eli Tylypahkaan. Uuden otsikkokuvan linnan silhuetti nyt vaan on tosi tylypahkamainen!

Uusi ulkoasu julkaistiin juhlallisesti juuri vuoden vaihtuessa ja samalla muutettiin byethostilta omaan sivutilaamme. Tämä blogi ja koulun foorumi ovatkin majailleet uudessa sivutilassa ja uudella domainilla jo yli vuoden päivät, mutta varsinaisten sivujen siirtämisessä meni varsin pitkään… Nyt sekin on kuitenkin tehty ja tämän pitäisi toivottavasti vähentää esimerkiksi erilaisten virheiden ja toimimattomuusongelmien määrää, joka byethostilla alkoi olla usein jo varsin korkea. Toivomme kovasti, että tällä uudelle serverillä sivut toimisivat paremmin ja uskommekin näin olevan, sillä foorumi on jo yli vuoden verran toiminut täällä varsin hyvin.

Uusi ulkoasu ei kuitenkaan ollut ainoa uudistus vaan ideoimme samalla muitakin pieniä juttuja, joista ensimmäisenä tulee nyt vastaan uudet, kuukausittaiset roolipeli-illat. Näiden iltojen tarkoituksena on kokoontua edes kerran kuukaudessa isommalla porukalla koulun chattiin roolipelaamaan. Pelin aloituspaikatkin on päätetty jo etukäteen ja löytyvät foorumilta, joten pääsemme toivottavasti suoraan pelaamaan ilman sen suurempia pohdiskeluja. Ja onpa huhujen mukaan näihin roolipeli-iltoihin osallistumisesta ehkä luvattu jotan pientä tupapistepalkintoakin ainakin oppilaille…

Käymme parhaillaan myös läpi AM:in sivujen tekstejä ja päivitämme niitä, sillä osahan on jo melko kauan sitten kirjoitettuja, vaikka minusta tuntuukin, että vasta juuri hetki sitten olin niitä viimeksi päivittelemässä! Tämä projekti kestääkin varmaan koko loppu lukuvuoden, sillä tekstiä AM:issa on paljon eivätkä resurssimme riitä valitettavasti kuin muutaman sivun päivittämiseen kerrallaan, jotta aikaa jää myös AM:in varsinaisen toiminnan aktivoimiseen. Chatin roolipeli-illat eivät nimittäin ole suinkaa ainoa toiminta, jota tahdomme järjestää vaan suunnitteilla ja toteutuksessa on parhaillaan muutakin! Pitäkää siis silmänne ja korvanne auki!

One thought on “Uusi vuosi, uudet kujeet

  1. Annapt sanoo:

    Неі!
    Оlen huоmаnnut, еttä mоnet kavеrit ріtävät tаvаlliѕiѕta naіsіѕta.
    Suosіttеlеn miehіä, jоillа oli tіlaiѕuuѕ nаuttia monіеn nаistеn rakkaudеsta ϳа vаlita уkѕі, jоnka hän tiesі оlеvan hänеn раras yѕtävänѕä kuoррaіsen ja hullun аѕian аikаnа, jota kutѕutaan elämäksi.
    Hаluѕіn olla ѕе уstävä, en vаin vakаа, luоtеttava ϳa tуlsä kоtiäiti.
    Оlen 22-vuotіas, Anna, Τšеkin tаsаvаllastа, оѕаan mуös еnglаnnin kіеltä.
    Jokа tаpаuksеѕѕa löydät рrоfіilinі täältä: http://sampmelumanelen.ga/idl-89698/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *